PLAYMATES ADDAMS FAMILY FİGÜRLERİ

Playmates Addams Family Figürü

Figür tanıtımlarına devam ediyoruz. 
Addams Family animasyon figürleri, 1992 yılında Playmates tarafından üretildi. Çizgi film, o dönemler çok sevilmişti. Toplamda 2 sezon (21 Bölüm) süren çizgi serinin altında, yine Hanna-Barbera'nın imzası vardı. ( Çizgi seriyi ileride ayrı bir başlık altında detaylı olarak ele alacağım.) 

90'lı yıllarda bu eğlenceli figürleri yurdumuzda bulmak biraz zordu. Birkaç semt oyuncakçısında ana karakterlere denk geldiğimi hatırlıyorum. Retro figür koleksiyonu yapanlar için kaçırılmayacak figürler diyebilirim.

Dilerseniz animasyon serisinin açılış müziğini hatırlayalım. Sonra figür görsellerine geçelim.




Playmates Addams Family Figürleri

Figürlerin görüntüsü çok tatlı. Yalnız Wednesday'in figürü de olsa iyi olurmuş. Ailenin en önemli karakterlerinden biri koleksiyon içinde yok. Aynı şekilde çizgi seride yer alan Thing adlı eli de üretmemişler. Figür kutusunun arkasında " Çok yakında !" yazsa da, üretime yönelik bir gelişme olmamış. 


Ailenin babası Gomez'in yanında bir zırh ve kılıç var. Bacaklarını bükünce kolu hareket ediyor. Böylece kılıç sağa sola oynuyor. Ailenin annesi Morticia'nın kollarının altında gizi duran sarmaşıklar var. Onları açığa çıkarmanız mümkün. Aynı zamanda figürün yanında, fidan tutan bir el de veriliyor. Uncle Fester'in kafası kıyafetinin içine girebiliyor. Ayaklarına bastırınca kafası tekrar geri fırlıyor. Çok eğlenceli olmuş. Aynı zamanda figürün yanında bir de tnt / patlayıcı seti var. 

Evin şişko ve yaramaz çocuğu Pugsley'nin yanında pislik şeklinde bir stand var. Bu standın ucuna bir ayı kapanı kuruyorsunuz. Halkayı bırakınca kapan kapanıveriyor. Çok yaratıcı olmuş. Evin uşağı Lurch'ın yanında bir bahçıvan makası ve halat var. İsterseniz eline takabiliyorsunuz. Kollarını ittirince ağzı açılıyor. Büyük anne Granny'nin yanında bir adet kazan ve asa var. Asayı eline takabiliyorsunuz. Arkadaki tuşa basınca asayı sallıyor. 

Gomez


 Morticia


Uncle Fester


Pugsley


Lurch


Granny









Serkan Yasin

Yorumlar